Szellemi tulajdonvédelem a Széchenyi István Egyetemen

A szellemi tulajdonvédelem kérdéseivel foglalkozó szakmai délelőttöt tartottak 2012. október 17-én, a Széchenyi István Egyetem Tudásmenedzsment Központjában.

A rendezvényt Dr. Dőry Tibor, a Tudásmenedzsment Központ igazgatója nyitotta meg, aki kiemelte az iparjogvédelmi tudatosság fejlesztésének jelentőségét az egyetem életében.

Dr. Gács János, a HIPAVILON Magyar Szellemi Tulajdon Ügynökség Nonprofit Kft. tanácsadója az egyetemi oktatók tudományos munkássága során gyakran felmerülő kérdésről tartott előadást: Publikáció vagy szabadalom?

Őt követte Dr. Szalai Péter, aki az egyetem megújult Szellemitulajdon-kezelési Szabályzatát ismertette a hallgatósággal.

A továbbiakban Bocskai Adrienn a győri PATLIB központ szolgáltatásait mutatta be, Bella Bernadett pedig az egyetem Szellemi Eszköz Menedzsment Rendszeréről, a Riglersystemről beszélt.

Dr. Botos Viktor, a Hipavilon Kft. ügyvezető igazgatója rövid áttekintést nyújtott arról, hogyan segítenek ügyfeleiknek eljutni az ötlettől a piaci sikerig.

Dr. Dőry Tibor Kutatók bevonása technológiák értékesítésébe – integrált technológia transzfer folyamat a Széchenyi István Egyetemen c. előadása zárta a programot.

(Az előadások prezentációi a hiperlinkekre kattintva elérhetők.)

PATLIB Központ Eseménynaptára

Téli ünnepi nyitvatartási rend 2018. december 22. 00:00 - 2019. december 1. 23:55
Munkaszüneti nap 2018. december 24.
Munkaszüneti nap 2018. december 25. - 2018. december 26.
Munkaszüneti Nap 2018. december 31.

Galéria