III. Nyugat-Dunántúli Regionális Innovációs Kiállítás és Találmányi Vásár

Harmadik alkalommal rendezte meg az Universitas-Győr Nonprofit Kft., a Széchenyi István Egyetem Tudásmenedzsment Központja és a Pannon-Novum Nonprofit Kft. a Nyugat-dunántúli Regionális Innovációs Kiállítást és Találmányi Vásárt 2012. április 13-án.

A korábbi évekhez hasonlóan idén is Győr-Moson-Sopron, Vas és Zala megyék területén székhellyel rendelkező kutatást-fejlesztést folytató vállalkozások, innovátorok, egyéni feltalálók, kutatók, oktatók, diákok mutatták be találmányaikat, ötleteiket. A 24 kiállító közt szerepelt "Az év feltalálója 2011" díjat kapott Ental Kft., amelynek standján bárki kipróbálhatta ügyességét az intelligens kézilabda kapura dobásban.

A kiállítás keretében „Válság és Kreativitás” címmel szakmai workshopot is szerveztek, ahol a kiállítás közönsége megismerkedhetett azokkal a megoldásokkal, melyekkel a magánszféra és a felsőoktatás megpróbál felülkerekedni a válságon. Az előadáson a Tudásmenedzsment Központ munkatársai bemutatták az SZE Egyetemi Inkubátort, valamint az új szellemi eszközmenedzsment alapját képező Riglersystem rendszert.

A kiállítás közönség díját a V4ROLL Kft. által bemutatott speciális felfüggesztéssel rendelkező gördeszka és görkorcsolya, míg a szakmai zsűri elismerését az ugyancsak Széchenyis hallgatók közreműködésével készített eszköz, illetve módszer kapta, amely a funkcióját vesztett alumínium dobozokból kínál kreatív újrafelhasználási lehetőséget.

PATLIB Központ Eseménynaptára

Munkaszüneti nap 2018. október 22.
Munkaszüneti nap 2018. október 23.
Elektronikus ZH nap 2018. október 24.
MÉK Ünnepi Szenátusi Ülés 2018. október 25. 10:00 - 11:00
Levelező oktatás kontaktóráinak időpontja 2018. október 26. 00:00 - 2018. október 27. 23:00

Galéria