III. Nyugat-Dunántúli Regionális Innovációs Kiállítás és Találmányi Vásár

Harmadik alkalommal rendezte meg az Universitas-Győr Nonprofit Kft., a Széchenyi István Egyetem Tudásmenedzsment Központja és a Pannon-Novum Nonprofit Kft. a Nyugat-dunántúli Regionális Innovációs Kiállítást és Találmányi Vásárt 2012. április 13-án.

A korábbi évekhez hasonlóan idén is Győr-Moson-Sopron, Vas és Zala megyék területén székhellyel rendelkező kutatást-fejlesztést folytató vállalkozások, innovátorok, egyéni feltalálók, kutatók, oktatók, diákok mutatták be találmányaikat, ötleteiket. A 24 kiállító közt szerepelt "Az év feltalálója 2011" díjat kapott Ental Kft., amelynek standján bárki kipróbálhatta ügyességét az intelligens kézilabda kapura dobásban.

A kiállítás keretében „Válság és Kreativitás” címmel szakmai workshopot is szerveztek, ahol a kiállítás közönsége megismerkedhetett azokkal a megoldásokkal, melyekkel a magánszféra és a felsőoktatás megpróbál felülkerekedni a válságon. Az előadáson a Tudásmenedzsment Központ munkatársai bemutatták az SZE Egyetemi Inkubátort, valamint az új szellemi eszközmenedzsment alapját képező Riglersystem rendszert.

A kiállítás közönség díját a V4ROLL Kft. által bemutatott speciális felfüggesztéssel rendelkező gördeszka és görkorcsolya, míg a szakmai zsűri elismerését az ugyancsak Széchenyis hallgatók közreműködésével készített eszköz, illetve módszer kapta, amely a funkcióját vesztett alumínium dobozokból kínál kreatív újrafelhasználási lehetőséget.

PATLIB Központ Eseménynaptára

Alkotóhét 2018. szeptember 24. 00:00 - 2018. szeptember 30. 23:00
Szenátusi Ülés 2018. szeptember 24.
Akadémiai Nap 2018. szeptember 26.
Levelező oktatás kontaktóráinak időpontja 2018. szeptember 28. 00:00 - 2018. szeptember 29. 23:00

Galéria